vrijdag 12 september 2008

DAG 4

Vandaag hebben we alles in eigen handen gekregen. De opstartbegeleider is naar huis en we staan er dus alleen voor. Dikke pluim voor die begeleider, het geeft je toch het gevoel van zekerheid tijdens de eerste dagen en dat is niet onbelangrijk. Momenteel beginnen de koeien vrij goed uit zichzelf te komen, we proberen zoveel mogelijk de piekmomenten eruit te halen en de koeien niet teveel pushen maar uit zichzelf te laten komen. Daarnet wou ik eentje ophalen omdat ze reeds op 16u stond maar met niet al te veel melk, na even zoeken stond ze reeds in de box.

Technisch werkt alles perfect, dat is toch ook even afwachten. Nu laten we het systeem rondom ons groeien en hopen dat het goed mag blijven evolueren.
Ik krijg dus ook wat meer tijd om eindelijk die video's online te plaatsen !! nu ja, misschien wordt het wachten beloond

3 opmerkingen:

  1. Hallo Bart,

    Erg mooi dat de opstart zo goed is verlopen.
    De eerste klap is een daalder waard.
    De opstartbegeleiders zijn belangrijke mensen en men hoort zeer goede verhalen over de mensen die voor de Galaxy Starline werken.
    Ga zo door en laat de robot het werk maar rustig doen.

    Succes.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey Bart,

    Ik neem even een zinsnede uit jouw tekst: De opstartbegeleider is naar huis en we staan er dus alleen voor

    Ik neem toch aan dat je er toch niet helemaal alleen voor staat.
    Waarschijnlijk heb je ook nog iets wat een dealer noemt.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja tuurlijk , en alle complimenten gaan uit naar hem en zijn team voor de correcte installatie van het geheel. Maar de begeleider was hier constant (overdag) en dat kan ik toch niet verwachten van de dealer hé. Hij volgt de zaak wel perfect op !

    BeantwoordenVerwijderen